dijous, 6 d’octubre del 2011

Sir Ken Robinson

Una de les feines que havíem de fer a COED era la visualització de dues conferències de Ken Robinson, un comunicador anglès. Mireu-les i escolteu-les, totes dues, molt atentament.


La primera conferència anomenada: " Las escuelas matan la creatividad" 
I la segona "A iniciar la revolucion del aprendizaje!"

          


     








Crec que un dels aspectes que dóna més èxit a les seves xerrades és sens cap dubte el humor que té a cada una de les seves conferències. Des d'un principi l' humor es presenta com el tema principal a les seves reflexions, pensaments i expressions. Això fa que les seves conferències es facin molt més amenes. Cal dir que Sir Ken Robinson és reconegut a nivell mundial com un expert en creativitat i educació. També penso que l'èxit de les seves xerrades és perquè transmet al públic el seu interès per l’educació i per la creativitat dels nens. 

Penso que Ken Robinson, alhora de sortir a donar una conferència, utilitza un petit guió on té els punts més importants, els aspectes que ha de destacar, és a dir, els punts més importants.  Però que principalment domina la improvisació a la perfecció. Sap parlar molt bé en públic, li agrada i se li nota. Això és pot veure, amb tots els exemples i històries que va explicant al llarg del discurs. I això fa que ens faciliti la comprensió del que ens esta explicant. Ja que exemplificar sempre ajuda a entendre millor les coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada